Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Preobrazba stare bakine komode
... ... ... 
Korak po korak
0
1559
Preobrazba stare bakine komode
Stara i zaboravljena bakina komoda pretvorena u raskošnu kraljicu odjevenu u novo cvjetno ruho, zajedno s krunom od starog prozorčića preobrazila je i uljepšala jedan kutak terase.
Komodu sam rastavio na dijelove koje sam popravio, uredio i sastavio kako bi je pripremio za bojenje.
Nakon bojenja komode bijelom i smeđom bojom na bazi vode slijedilo je postavljanje postojećih keramičkih ručki, te novih u boji mesinga. Za dodatni dojam koristio sam i drvene ukrase obojene u bijelo. Kako bi dobio otvor za sadnju trave i cvijeća, ubodnom pilom izrezao sam poklopac komode.. Gornja ladica je tako poslužila kao spremište za zemlju.
Za potpuni ugođaj odlučio sam iznad komode postaviti stari prozorčić pronađen na otpadu. Kako bi mogao učvrstiti prozorčić na zid terase, potrebno je bilo od dasaka palete izraditi okvir. Prozorčić i okvir su obojeni istom bojom kao i komoda.
Prozorčić ukrašen ukrasnim biljem je kruna uratka.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.