Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Happy bar :)
... ... ... 
Korak po korak
0
1105
Happy bar :)
Od starog mini bara...novi s puno sjaja!
Ovaj odlični mini bar sa pokretnom policom je star više od 50 godina...i došlo je vrijeme da dobije novi sjaj. Prvo dobro izbrusiti površine.Obavezno koristiti zaštitnu masku na licu sa obzirom na debeli sloj laka na njemu. Nakon toga obojiti temeljnom bojom za drvo.
Nakon što se temeljna lak boja za drvo osušila koristila sam mat bijelu boju za drvo na bazi vode (potrebno namazati barem 4 puta). Ogledalo koje se nalazi na baru sa druge strane, od vlage je dosta oštećeno no odlučila sam ga ipak ne skidati nego dati mu novi izgled.
Uz pomoć decoupage tehnike ( salvete i ljepila za salvete) prekrila sam djelove ogledala koji su bili oštećeni....i voula!!! Naš novi mini bar je gotov! Meni i mojim prijateljima najdraži kutak u kući ;)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.