Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Blagdanske dekoracije od čačkalica
... ... ... 
Korak po korak
0
8577
Blagdanske dekoracije od čačkalica
Efektne dekoracije gotove su za nekoliko minuta, mogu se objesiti na jelku ili koristiti kao 'samostojeći' ukrasi za police ili blagdanski stol...
Kuglice od stiropora (manje veličine, dostupne u hobi dućanima po 20ak lipa po komadu), čačkalice, boja u spreju po vlastitom izboru, konac (u slučaju da ukrasi idu na jelku)
U kuglicu od stiropora ubadaju se čačkalice. Kako bi ukras izgledao uredno, čačkalice valja ubosti po osi u ravnomjernim razmacima.
Nakon što su čačkalice ubodene po osima, dovoljno je (ponovo u ravnomjernim razmacima) popuniti praznine dok nismo zadovoljni finalnim izgledom ukrasa.
Na zaštićenoj površini na otvorenom ukrasi se sprejaju akrilnim lakom. Potrebno je biti precizan i nasprejati sve u max dva sloja, jer će lak početi nagrizati stiropor. Ako vam se sviđa taj efekt (nekako podsjeća na Ferrero kuglice :)) - slobodno nastavite sa slojevima. Ostaviti da se suši sukladno uputi navedenoj na laku.
Ukrasi su gotovi, posušeni i spremni za dekoriranje jelke, ureda ili stana.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.