Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Drugo lice kupaonice
... ... ... 
Korak po korak
0
1506
Drugo lice kupaonice
Nakon nekoliko godina gledanja u tamni smedji pod kupaonice, odlucila sam ga obojati u bijelo. Uklanjanje starih i postavljanje novih plocica se cinilo prevelikim i preskupim podvigom pa je bojanje bilo najlogicniji, najisplativiji, najkraci i kako se ispostavilo najzabavniji korak.
Plocice su bile kvalitetne i poprilicno mat tako da nije bilo potrebno puno pripreme prije bojanja. Prvi korak je bilo brusenje brusnim papirom - sto se vise izbrusi plocica, to boja lakse i bolje prijanja.
Potrebno je kupiti vodootpornu boju koja se inace koristi za kade i sl. Potrebno je nanijeti 2-3 sloja, izmedju svakog sloja slijedi susenje od 10-12 sati. Ne zaboravite zastititi zidne plocice...i ruke...i odjecu. ;)
Kada se sve dobro osusi,slijedi najzabavniji dio - ukrasavanje :) Boja je jako postojana, ne smeta joj ni usisavanje,ni pranje raznim sredstvima, a cak ni vlasnicino bojanje kose u crno ;)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.