Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Galaxy uskrsna jaja
... ... ... 
Korak po korak
0
1946
Galaxy uskrsna jaja
Predivna galaktička jaja. Jednostavno za napraviti. Potrebna su jaja, boje za jaja, pamuk, folija, čačkalica za zube i bijela boja. Ako ne bojate samo sa bojama za jaja ona nisu za jesti, potrebno je ispuhati jaja. Pogledajte i video!!
Potrebno: jaja, boje za jaja, pamuk, folija, čačkalica za zube, bijela boja (ja sam koristila tempera boje)
Razmutite boje za jaja prema uputstvima na vrećici. Ja sam koristila plavu i ljubičastu.
Stavite pamuk na foliju. Bojama namočite pamuk. Prvo kapajte jednu boju, a zatim drugu boju dok cijeli pamuk ne bude obojan.
Stavite jaje na pamuk i umotajte ga kao na slici. Zatim sve to zamotajte u foliju. Rukama lagano stisnite da se jaja namoči. Ostavite tako 2-3 minute ovisno kakvi intenzitet boje želite. Odmotajte jaje i pustite da se osuši. Ako niste jaja previše stiskali kad ste ih zamotali u foliju najvjerojatnije će vam na jajetu ostati i mala mjeesta koja nisu obojana što daje još ljepši efekt galaktičkih jaja.
Čačkalicom za zube i bijelom bojom istočkajte jaje. Negdje stavite gušće točkice, a negdje rjeđe.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.