Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
kuhinja
... ... ... 
Korak po korak
0
1258
kuhinja
Poštovani, prijavljujem se, na Vaš proljetni natječaj. Moram priznat da zahvaljujući časopisu "Moj stan", često radim estetske zahvate u mom domu. Najviše recikliram, starom namještaju dajem novi make over.
Poštovani, prijavljujem se, na Vaš proljetni natječaj. Moram priznat da zahvaljujući časopisu "Moj stan", često radim estetske zahvate u mom domu. Najviše recikliram, starom namještaju dajem novi make over. Počet ću sa kuhinjom. Kupljena je početkom 90 - tih godina. Htjela sam je promijeniti, ali sve što se meni sviđalo bilo je preskupo. Odlučila sam je preurediti. Kako su prednje strane bile od drveta, prvo sam ih skinula i po brusila finim brusnim papirom, da boja bolje prianja. Htjela sam ofarbati u bijelu boju. Dok sam je brusila, palo mi je na pamet ideja, da neke stranice otvorim to jest ispilam sredinu i na to mjesto stavim mliječno staklo. Nije mi se sviđala jednoličnost te mi je opet nešto falilo pa sam dva ormarića podigla za 15 cm. i povezala ih dugom policom. Tako sam razbila jednoličnost. Na donji dio sam stavila dvije manje police širine ormarića i dobila stalažu za moje kuharice. Kupila sam nove srebrne ručke i radnu ploču crne boje. Nisu mi se sviđale bijele pločice pa sam problem riješila certifiksom, kojeg sam kupila u imitaciji opeke
Sa crnim flomasterom sam napisala nekoliko mudrih izreka na zid, kako bi upotpunila cjelokupni izgled kuhinje..
Listajući starije brojeve mog stana, ugledala sam detaljan opis izrade kamina i zaljubila se u njega. Kako se bližio Božić, kćer me nagovarala da ga napravim. Koristila sam drvene ploče i završne zaobljene letve za vrata. Tu mi je pomagao susjed koji je sve skrojio ppilom na zadane veličine. Kad sam ga spojila, ofarbala sam ga bijelom bojom na bazi vode,koja se brzo suši i nema jaki miris, tako da se može raditi u prostoriji. Kako je zid bijele boje, odlučila sam ga obojit u sivu boju, da kamin dođe do izražaja. Kupila sam još u Emmezeti veliki starinski sat i drvene fenjere . Navečer zbog ugođaja , dok vani puše bura, upalimo velike svijeće
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.