Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
tinejdžerska soba
... ... ... 
Korak po korak
0
1330
tinejdžerska soba
Preuređenje sobe iz dječje u tinejdžersku
Dječja soba trebala je, u skladu sa svojim stanovnikom, postati tinejdžerskom, tinejdžer je počeo nezaustvljivo rasti i zahtijevati veći krevet, pa kad smo već kod promjene namještaja, nema bolje prilike nego da se malo "osvježe" i zidovi. Pa smo se počeli dogovarati. Prvi "problem" sobe jest njezina veličina, tj, malenkost, a drugi je veliki prozor ispred kojeg se nalazi gradska rasvjeta, što malo i jest problematično ako se želi spavati u potpunom mraku, a nemaju se rolete, pa se rješenje pronašlo u kombinaciji triju tamnoplavih zidova i jednog žutog. Zavjese su otprije tu, također tamnoplave... Boje za zid koristim duluxove, perive, a boje za sliku akrilne.
Kako smo odlučili ne mijenjati zanimljivu letjelicu-luster, tako je strop kasnije dobio žute zvjezdice, koje hoće reći svemir i ne žele imati nikakve veze s Europskom unijom, nego se samo povezuju s onom žutom površinom, tek toliko, da ne bude usamljena.
S obzirom da smo onaj pravi veliki prozor zamračili i time ga "eliminirali" ostala nam je jedna prazna površina na kojoj smo odlučiti "ugraditi" drugi prozor. Zamišljeni. I odlučili da će se na prozoru pojaviti omiljeni lik tinejdžerskih igrica - worgen. Čovjek vukodlak. Slike istoga mogu se bez problema pronaći diljem interneta, pa ga je, dakle, lako iskopirati. A prozor u pozadini nacrtati odokativno, iz mašte, ili isto tako pronaći neku sliku na internetu, za pomoć pri kopiranju. No, prije svega, valja na zidu napraviti skicu - crtež, kojeg kasnije ispunimo bojom.
Prvo se velike plohe bojaju debljim kistom, "ispunjavaju" kao u dječjoj slikovnici....
... onda se tankim kistom prione bavljenju s detaljima
I eto, tinejdžer je presretan, a sve drugo manje važno. :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.