Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Ružan božićni džemper
... ... ... 
Korak po korak
0
2092
Ružan božićni džemper
Prije posezanja za ružnim dućanskim, važno je dobiti informaciju da ružan DIY može za 20-ak kuna nastati u 15-ak minuta...
Jedna vesta "na izdisaju", Komadić (cca 20x20cm) tvrđe tkanine, Blagdanske dekoracije malih dimenzija po izboru, Jedna girlanda, Ljepilo za tekstil, Pištolj za vruće ljepilo
Od komadića tvrđe tkanine najprije je potrebno napraviti podlogu na koju ćemo složiti dekoraciju za ružan božićni džemper.
Nakon što smo na nju nanijeli hobi ljepilo, od girlande na podlozi formiramo oblik bora i odrežemo višak. Dobro pritisnemo dlanovima.
Pištoljem za vruće ljepilo odabranim dekoracijama ukrasimo svoj ružan božićni bor. Ovdje se koriste gotovi deko oblici iz hobi dućana (1.5-2 kn/kom), a super su i male kuglice ili druge sitnice iz kutije s božićnim dekoracijama koja postoji u svakom domu.
Dekoracija je završena i sada ju je potrebno pričvrstiti na vestu. Kako je ovdje korištena vesta "na izdisaju", to je napravljeno ljepilom. Prije spajanja ljepilom, pod vestu je potrebno gurnuti neki časopis da se stražnja strana zaštiti od sljepljivanja. Ako želite nastaviti nositi svoju vestu i nakon blagdanskog glupiranja, može se pažljivo prišiti koncem.
Ružan božićni džemper nije "prava stvar" bez pretjerivanja. Ovdje su korištene tufnice iz hobi dućana (kutijica s količinom dovoljnom za cijeli džemper prodaje se za 2 kune), no opet mogu poslužiti i druge dekorativne sitnice.
Ružan božićni džemper spreman je za Instragamiranje! Potrošeno je ukupno 20 kuna :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.