Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Ormarić za TV
... ... ... 
Korak po korak
0
3714
Ormarić za TV
Ovaj projekt mi je možda najdraži do sada! Ormarić je stvarno odličan, dug je oko dva i pol metra, ima puno prostora za spremanje stvari, a kada montiramo TV na zid, dodamo par jastuka, lako će postati dodatan prostor za sjedenje. I sigurno ćete se jako iznenaditi kad vam kažem da je napravljen od knaufa, i da je sama konstrukcija (bez vrata i ladice) koštala samo 200 kn! Unaprijed sam znala koja vrata želim staviti (SAVEDAL, Ikea) pa smo po njima radili okvire odnosno "kutije" za ormarić. Ako se pitate kako knauf podnosi sve ovo, podnosi sve odlično! Kako je učvršćen na iveral ispod, ima potporu po cijeloj površini, pa je izrazito čvrst i ne puca, a cijelu smo priču još obojali sa perivom bojom za zidove.
Od ostataka iverala koje smo imali, napravili smo 3 "kutije" koje smo spojili i obložili knaufom.
Metalnim L profilima smo obložili rubove i pogipsali nepravilnosti i preko šerafa.
Kad se sve dobro osušilo, ofarbali smo sve sa perivom bijelom bojom.
Još samo treba postaviti vrata i to je to! Vrata smo spojili na klasične šarke i gore stavili magnet. Kako bi se vrata što bolje spuštala prema dolje ugradili smo i podizne pumpe na tlak. Ručkice smo kupili preko Ebay-a.
I to je to! Vrlo neobičan ormar, ali smo zadovoljni kad nešto neobično ispadne baš onako kako smo zamislili.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.