Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Moja kućica, moja oazica:Zen filozofija
... ... ... 
Korak po korak
0
1844
Moja kućica, moja oazica:Zen filozofija
Ovo je dekorativna preobrazba mojeg dnevnog boravka. Za zen uređenje možete se odlučiti bez obzira na stil uređenja vašeg doma, u čitavom stanu, u samo jednoj prostoriji ili dijelu prostorije. Zabluda je da se u zen uređenju koriste samo zemljane boje, poigrajte se kombiniranjem dviju boja koje se dobro slažu ili više različitih nijansi jedne boje. U mojem slučaju odabrala sam sivu, zelenu i bijelu. Ispunite svoj dom bonsai stablima, biljkama u staklenim posudama i kamenčićima, dekorativnim jastucima i zen slikama. Tu su još neki detalji koje sam samo uklopila u ovu cijelu priču, stablo limuna, crni slonovi od slonovače, i zvonca za vjetar, i neizostavna biljka happy bamboo, pazite na broj bambusa, može sve osim 4 :) uživajte u pozitivnoj energiji!!
Na mala slikarska platna oslikajte neki zen detalj, npr. u ovom slučaju bambus. Objesite ih po dva, tri ili četiri u komadu, ovisi kako ukomponirate svoju ideju, vodoravno ili okomito izbor je vaš.
Imate staru vazu keramičku posudu a nikako vam se ne uklapa u interijer, boju u ruke i promjenite ju. Nanesite gusto boju po površini, nakon što se posuši, sa ljepilom u tubi istiskujte i prošarajte površinu.Ljepilo mora biti bijelo! ili drvofix
Ovakvi kamenčići uveselit će vaše goste.Na bijele kamenčiće tankim markerom ispišite razne pozitivne riječi. Bilo bi dobro da su kamenčići veći, i sa što ravnijom površinom, pa bi bilo lakše ispisati.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.