Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Moja kućica, moja oazica:Zen filozofija
... ... ... 
Korak po korak
0
1657
Moja kućica, moja oazica:Zen filozofija
Ovo je dekorativna preobrazba mojeg dnevnog boravka. Za zen uređenje možete se odlučiti bez obzira na stil uređenja vašeg doma, u čitavom stanu, u samo jednoj prostoriji ili dijelu prostorije. Zabluda je da se u zen uređenju koriste samo zemljane boje, poigrajte se kombiniranjem dviju boja koje se dobro slažu ili više različitih nijansi jedne boje. U mojem slučaju odabrala sam sivu, zelenu i bijelu. Ispunite svoj dom bonsai stablima, biljkama u staklenim posudama i kamenčićima, dekorativnim jastucima i zen slikama. Tu su još neki detalji koje sam samo uklopila u ovu cijelu priču, stablo limuna, crni slonovi od slonovače, i zvonca za vjetar, i neizostavna biljka happy bamboo, pazite na broj bambusa, može sve osim 4 :) uživajte u pozitivnoj energiji!!
Na mala slikarska platna oslikajte neki zen detalj, npr. u ovom slučaju bambus. Objesite ih po dva, tri ili četiri u komadu, ovisi kako ukomponirate svoju ideju, vodoravno ili okomito izbor je vaš.
Imate staru vazu keramičku posudu a nikako vam se ne uklapa u interijer, boju u ruke i promjenite ju. Nanesite gusto boju po površini, nakon što se posuši, sa ljepilom u tubi istiskujte i prošarajte površinu.Ljepilo mora biti bijelo! ili drvofix
Ovakvi kamenčići uveselit će vaše goste.Na bijele kamenčiće tankim markerom ispišite razne pozitivne riječi. Bilo bi dobro da su kamenčići veći, i sa što ravnijom površinom, pa bi bilo lakše ispisati.
Komentari
Još nema komentara