Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
DIV tabure
... ... ... 
Korak po korak
0
3109
DIV tabure
Tabure/stolic izraden od stvari koje su mi ostale od nekih ranijih projekata... :) Slikice izrade u prilogu!
Prvo je potrebno izrezati komad drva na željenu dimenziju. Ja sam u ovom slučaju koristila ivericu, zatim sam izrezala 4 tanke levice i čavlima ih pricvrstila na ivericu. Svrha ovog koraka je da mi kasnije bude lakše pričvrstiti filc i tkaninu na tabure.
Koristila sam stari baby madrac koji sam prerezala na pola i dobila 2 komada 60x60 cm. Uz pomoć filca (moze se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama sa tkaninom) i klamerice obukla sam svoj tabure! Filc drzi spuzve na mjestu, tabure je mekši i sve skupa izgleda profesionalnije.
Tkaninu sam prebacila preko taburea, kriva strana tkanine. Kutove sam prošila iglom kako bi kasnije lakše i preciznije mogla sašiti kutove na šivaćoj mašini. Sašivenu tkaninu sam preokrenula na pravu stranu i navukla preko taburea. Tkaninu sam jako zatezala i klamericom pričvrstila na letvice sa unutarnje strane. Zadnji korak je dodavanje srebrnih metalnih nogica. One su dale visinu tabureu i malo luksuzniji izgled. Tabure koristimo kao stolić, dodatnu sjedalicu, drzimo noge na njemu.... :)
Komentari
09.03.2016.
Izvrsno, sad sam i ja dobila inspiraciju :-)
08.03.2016.
Tkanina kupljena u Ikei.. :)
03.03.2016.
Super je :) Gdje je kupljena tkanina kojom je na kraju presvučen tabure?
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.