Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Minions kostim
... ... ... 
Korak po korak
0
4873
Minions kostim
Klinka mi obožava Minionse, pa sam joj za školski maskenbal napravila upravo taj kostim. Trebali ste vidjeti oduševljenje na njezinom licu! :)
Karton Škare, skalpel, olovka Ljepljiva traka, crna i srebrna Tkanine: žuta i plava za odjeću i crna, crvena i bijela za usta i oko Bijela mrežica (za komarce) Ljepilo
Nacrtajte na kartonu krugove, dovoljno velike da možete gledati kroz njih i izrežite ih (ja sam napravila četiri, jer ću ih toliko spojiti da bih napravila oko).
Od krugova biste zapravo trebali napraviti okvire, pa nacrtajte još jedan krug unutar njih i izrežite
Zalijepite po dva kartona ljepljivom vrpcom
Između ta dva okvira zalijepite mrežicu za komarce.
Na kartonu nacrtajte i izrežite otvore za glavu i ruke.
Zalijepite krajeve kartona. Trebat će vam mala pomoć, pa žicajte muža/dečka/klince/najbolju frendicu. Uvijek im se možete odužiti finim krafnama kasnije. ;)
Na gornji dio kartona nalijepite žutu tkaninu, izrežite oko otvora za glavu i ruke te sve zaljepite ljepilom za tkaninom, a možete osigurati i klamericom. Isto napravite i s donjim dijelom, na koji ćete nalijepiti plavu tkaninu.
Od crvene, crne i bijele tkanine napravite usta.
Zalijepite usta i oko i gotovi ste! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.