Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
E, koji ti je password?
... ... ... 
Korak po korak
0
3571
E, koji ti je password?
Izradite i izložite kod koji će goste povezati na vašu zaštićenu mrežu.
Računalo s pristupom internetu & printer Mrežni ključ (SSID) i lozinka koju želite podijeliti pomoću koda Okvir za fotku (opcionalno)
U internetsku tražilicu upišite "free wifi qr code generator" i odaberite jednu od ponuđenih stranica. Ovdje je korištena stranica http://www.qrstuff.com/. 1. Odaberite opciju wi-fi logina 2. Unesite SSID ključ (ime vaše mreže tj mrežni ključ) i password 3. Odaberite vrstu mreže 4. Na računalo preuzmite izgenerirani kod
U Google Image tražilicu upišite "wifi password sign" te odaberite i preuzmite natpis koji vam se najviše sviđa (ili napravite svoj). Vizual sa slike je dostupan za besplatno preuzimanje: https://www.flickr.com/photos/redgluesticks/9712528939/sizes/o/
U editoru slika dodajte prije preuzeti kod za skeniranje i isprintajte. Ovdje je korišten besplatni program PhotoScape, dobar za osnovnu obradu fotografija, izradu kolaža, gifova i drugo.
...i impresionirajte goste svojim kodom za automatsko spajanje na internet ;) Isprintani kod možete samo zalijepiti na frižider, dodati na memo ploču kraj računala ili u ulazni hodnik.
Za spajanje na vašu mrežu gosti trebaju imati prethodno instaliranu aplikaciju za skeniranje kodova, poput QR & Barcode Scannera.
Komentari
16.11.2017.
:)
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.