Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Biserom ukrašene štikle - DIY
... ... ... 
Korak po korak
0
1115
Biserom ukrašene štikle - DIY
Nicholasom Kirkwoodom inspirirana cipela tj. detalj bisera smještenog pod peticom štikle. Za samo tri kune po cipeli...
Cipele s potpeticom Umjetni biseri s probušenom sredinom (3kn/kom, kupljeni u trgovini "Repromaterijal") Gumeni čekić Univerzalno ljepilo 2 čavlića Flomaster
Idealan čavlić za ovaj poduhvat treba imali što sitniju glavicu i biti nešto dulji od promjera bisera, kako bi se mogao zabiti u cipelu. Da biser ne "pleše", prije umetanja je stavljeno ljepilo na površinu čavlića.
Na cipeli označiti mjesto na kojem ćemo zabiti biser. Učiniti to tako da čavlić uđe samo u potpeticu, nikako i gazište cipele. Pozicija je idelana jer se neće ništa vidjeti ako biser ikada dosadi :)
Potrebno je koristiti čekić s gumenom glavicom, da se biser ne ošteti. U ovu je cipelu bilo prilično teško zabiti čavlić, uz dodatni par ruku koje su stigle u pomoć je krenulo je puno glađe.
Umjesto 600 eura, za aktualni je trend potrošeno šest kuna i šest minuta :) Plus: nakon što dosade, biseri se mogu lako ukloniti kliještima.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.