Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Shabby chic skrinjica
... ... ... 
Korak po korak
0
1705
Shabby chic skrinjica
Bojanje i uređenje shabby chic skrinjice, korak po korak.
Prije bojanja, stavite sablonu pomocu kita za drvo i paletnog noza. Povrsinu glatko izravnajte i odmah ravnomjerno podignite sablonu i pustite da se osusi.
Poklopac i rubove skrinjice obojajte smeđom akrilnom bojom za drvo. Kad se osuši, pređite voskom rubove i mjesta gdje zelite da vam se boja skine, da izgleda pohabano.
Skrinjicu obojajte prljavo bijelom akrilnom bojom za drvo (ili nekom drugom bojom). Kad se boja osusi, pređite rubove i povrsinu poklopca smirgl papirom, kako bi skinuli boju i dobili shabby efekt.
Odaberite salvetu - motiv, koji cete staviti na skrinjicu. Salvete su troslojne, odvojite gornji sloj i pomocu kista i dekupaz ljepila fiksirajte na zeljeno mjesto. Potezi kista, neka vam idu od sredine prema krajevima. Pustite da se osusi.
Cijelu skrinjicu zastitite sa bezbojnim akrilnim lakom za drvo. Boje i motive, mozete koristiti po vlastitom izboru. Uzivajte u izradi svoje prve shabby chic skrinjice.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.