Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Regal hrast masiv
... ... ... 
Korak po korak
0
1037
Regal hrast masiv
Blagovaonski regal od hrastovih daski
Ovaj regal je napravljen u potpunosti od hrastovih daski izvana, a pregrade unutra su napravljene od lameliranih ploča od jelovine.
Daske su nakon površinske obrade spojene drvenim keksima (keksericom) i ljepilom te stolnim cirkularom izrezani na željene dmenzije. Ovi elementi su dimenzija otprilike 180x48x85cm i 90x48x170cm. Dobivene plohe su ljepljene po principu lastinog repa ojačani drvenim hrastovim tiplama domaće izrade. Ubodnom pilom su izrezani otvori za staklo te glodalicom napravljeni utori za staklo.
Ladice su spajane tzv ''lastinim repom'' pomoću Wolfkraft šablone i ručnom glodalicom. Vodilice su standardne s mehanizmom za lagano zatvaranje. Ostala vrata su na obične pantove fi 35mm. Stražnja strana je od bukove šperploče 3mm.
Završni premaz je gel za parkete u dva sloja koji čuva izvornu boju hrasta tako da ne tamni i ne požuti s vremenom. Nakon toga tri sloja laka na bazi vode. Površinu je nakon svakog premaza potrebno prebrusiti finim brusnim papirom.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.